Vertical Lift Module LogiMat®

Koenig & Bauer pasūta SSI LOGIMAT® vertikālos liftus no SSI SCHÄFER

Koenig & Bauer (AT) GmbH sper soli tālāk automatizācijas virzienā kopā ar SSI SCHÄFER un modernizē objektu Maria Enzersdorf. Tipogrāfijas uzņēmums vienojās par pasūtījumu ar SSI SCHÄFER piegādāt un uzstādīt daļēji automatizētu risinājumu ar 13 SSI LOGIMAT vertikālo liftu moduļiem, kas paredzēti sīkpreču vertikālai uzglabāšanai un efektīvai preču komplektēšanai.

Senākais tipogrāfijas uzņēmums Austrijā, kas ir arī daļa no Koenig & Bauer grupas, pēdējos gadus desmitus ir ražojis augstas kvalitātes banknotes un vērtspapīrus. Iepriekšējais aprīkojums ar divām mazām sīkpreču noliktavām un trim vertikāliem pacelšanas liftu moduļiem vairs nebija vismodernākais. Tipogrāfijas ražotājs izvēlējās uz nākotni vērstu sadarbību ar SSI SCHÄFER, lai ilgtermiņā modernizētu savu aprīkojumu, kaut arī viņiem nācās demontēt esošo sistēmu. Partneri kopā izstrādāja jaunu, daļēji automatizētu risinājumu. Pasūtījums ietver 13 jaunu vertikālo lifta moduļu SSI LOGIMAT tipa piegādi un uzstādīšanu. Šie lifti ar augstumu 9,5 m nodrošina vietu vertikālā līmenī 27 000 dažādiem priekšmetiem. Jau pašā sākumā galvenā uzmanība tika pievērsta vienkāršotai darbībai un operatoru atbalstam, izmantojot programmatūru WAMAS® LOGIMAT, vēlāk arī tiešai SAP integrācijai ar SPS EasyConnect no Status C. Turklāt, izprotot pašreizējos procesus, kā arī ņemot vērā Koenig & Bauer sniegtos ieteikumus optimizācijai un pašreizējo darba procesu uzlabošanai, veiksmīgs rezultāts bija visai drošs.

Neefektīvie darba procesi, kas lika operatoriem meklēt priekšmetus vecajos liftos, prasīja pilnīgi jaunu koncepciju. Koenig & Bauer atbildīgie ieguva atsauces par SSI SCHÄFER sistēmu un bija pārliecināti par izvēli.

Pateicoties atbilstošiem pasūtījumu apstrādes un atbalsta rīkiem, mēs guvām detalizētu ieskatu tehnoloģijās un iekšējā programmatūrā. Īpaši mūs pārsteidza trīs SSI LOGIMAT iekārtu paralēli kontrolētā programmatūras darbība, ko veic viena persona. Vēl viens aspekts par labu SSI SCHÄFER risinājumam bija vienkāršā un ērti vadāmā atlases funkcija, izmantojot LogiPointer, ” skaidro Rudolf Vogl, Koenig & Bauer ģenerāldirektors.

Divu veco sīkpreču noliktavu vietā tika uzstādīti 13 jaunie vertikālo liftu moduļi. Viena no vecajām noliktavām tika demontēta 2019. gada decembrī, lai nodrošinātu vietu pirmo jauno liftu uzstādīšanai.

“Izšķirošais pasūtījumu veikšanā bija arī SSI SCHÄFER spēja rīkoties nekavējoties. Jau sākotnējā būvniecības posmā, 2019. gadā, tika uzstādīti četri vertikālo liftu moduļi. Tas bija īpaši svarīgi, jo liftu piepildīšanas procesam bija jāiet roku rokā ar esošās sistēmas demontāžu, ”skaidro Ernst Gram, Koenig & Bauer Loģistikas vadītājs.

Pēc tam otrajā mazajā sīkpreču noliktavā uzglabātie materiāli tiks pārvietoti uz jaunajām SSI LOGIMAT iekārtām, lai noliktavu varētu demontēt un lai būtu vieta atlikušajiem deviņiem vertikālā pacēlāja moduļiem.

“Individuālo konsultāciju un sarunu ceļā, kā arī ar esošā vertikālā risinājuma optimizācijas ieteikumiem mēs varējām piedāvāt Koenig & Bauer pielāgotu risinājumu,” atzīst Benjamin Mayr, SSI SCHÄFER pārdošanas dinamisko sistēmu pārstāvis.

KoenigBauer_1483_ae.jpg

Veiksmīga sadarbība: (no kreisās uz labo) Peter Wukitsevits, SSI SCHÄFER Reģionālais pārdošanas vadītājs un Ing. Rudolf Vogl, Koenig & Bauer Ģenerāldirektors.